Hardanger Handbryggeri AS

Åpningsdag med suksess

By in Nyhende Kommentarer er skrudd av for Åpningsdag med suksess

Åpningsdag med suksess

Det vart såpass hektisk på åpningsdagen, at me ikkje rakk å ta bileta sjølve når det stod på som verst. Det aller meste me hadde vart reve bort, og gåvekassene vart ikkje ein halvtime gamle eingong før dei var farne. Takka vere den lokalt utsende journalisten frå Indreaustsia.no, så vart det teke både bilete og skreve ein god og forklarande tekst. Artikkelen finn de her: På indreaustsio si heimeside

Me vil samstundes takka alle som kom og kjøpte, såg og snakka med oss. Dette var særs oppmuntrande. Det vert ope no fyrstkomande torsdag 22.12, frå 16-19.30 også. Bonus, vert at det vert brygga ein liten batch med «Bek» samstundes me held ope. Torsdagen i romjula, den 29.12 vert det også ope 16.00-19.30, og denne dagen vert det brugga to store batcher av «Spøkjetyst» og «Haarteigen».

Takk for no, velkomen att og God Jol!

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Post navigation